| Anneke Hallebeek

Voeradvies op stal / locatie

Laat een voedingsexpert bij jou op stal komen

Advies bij jou op stal is ideaal als je meerdere paarden hebt staan. Bij een stalbezoek kan ik de paarden controleren op hun conditie. Ook is er volop tijd om uitgebreid vragen te stellen tijdens een stalbezoek. 

voeradvies-voor-paarden-op-stal-of-locatie

Hoe werkt een voeradvies op locatie?

Advies op locatie is mogelijk mits het qua afstand en tijd te organiseren is. Voor een stal met meerdere paarden is dit wel een ideale oplossing.

Bij een stalbezoek kan ik zelf de paarden controleren op hun conditie. Daarnaast kan ik het ruwvoer bekijken wat mij een redelijke indruk geeft van de kwaliteit.

Uiteindelijk heb ik nog steeds alle gegevens nodig over de paarden en het totale dagelijkse rantsoen om een voeradvies per paard te geven. Het kan zijn dat dit voor een aantal paarden belangrijk is, omdat ze een hoge prestatie moeten leveren of omdat er gezondheidsklachten zijn.

Die informatie, waarbij ook aandacht is voor de waarde van het ruwvoer en de samenstelling van het krachtvoer, is ook bruikbaar voor de andere paarden.

Dit alles komt uiteindelijk terug in de beoordeling van het gehele voermanagement. Van ruwvoeraankoop en -opslag tot hoeveelheden voer per keer en moment op de dag (bijv. in relatie tot de training).

Omdat situaties veranderen, in zowel de paarden (bijv. meer of minder werk) als het rantsoen (ander seizoen, ander ruwvoer), kan rantsoenbegeleiding door het jaar heen een oplossing zijn om verassingen en gezondheidsklachten te voorkomen.

De kosten zijn gebaseerd op de duur van het bezoek, de afstand en het uiteindelijke aantal paarden voor op-maat advies.

Neem hiervoor contact op om dit persoonlijk af te stemmen en een afspraak te maken.

Wil jij gezonde en blije paarden op stal?

Laat jouw voedingsmanagement onder de loep nemen door een expert

Vind jij voeding ook zo belangrijk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Je paard is er blij mee 😀

* indicates required

Intuit Mailchimp