| Anneke Hallebeek

Lezingen over paardenvoeding

Organiseer een informatieve en leerzame lezing die op maat wordt gemaakt

Ben je op zoek naar een informatieve en leerzame lezing over paardenvoeding voor jouw dierenartsenpraktijk, pensionstal of ruitervereniging, neem dan contact op om dit te bespreken.

Het onderwerp paardenvoeding is erg breed. Vandaar dat het leuk is om samen tot een specifiek onderwerp te komen wat voor de doelgroep interessant is. Bijvoorbeeld over de voeding van merrie en veulen voor de fokkerijgroep, of het voeren van een sportpaard voor de rijvereniging. Voor dierenartsenpraktijken kan juist de relatie tussen voeding en bepaalde aandoeningen, zoals koliek, maagzweren of hoefbevangenheid mooie onderwerpen zijn voor een lezingavond voor hun klanten.

Nadat het onderwerp is gekozen en de datum is vastgelegd, ga ik aan de slag met de voorbereidingen. Bij een lezing geef ik praktische tips, is er altijd gelegenheid tot interactie en het stellen van vragen. Kortom, de toehoorders gaan met meer kennis naar huis.

Lezing aanvragen

Neem gerust contact op via het contactformulier of via contact om de mogelijkheden te bespreken. We bespreken samen het onderwerp en de datum en daarna ga ik aan de slag met de voorbereidingen. 

Kosten lezing over paardenvoeding

Een lezing wordt geheel op maat gemaakt en is dus uniek. De kosten bedragen € 399,00 incl. btw (€329,75 excl. btw). Qua reiskosten wordt er € 0,45 per kilometer gerekend vanaf Bergen op Zoom. 

Iets organiseren wat direct toepasbaar is?

Organiseer een lezing met informatie die meteen toepasbaar is en ook iets voor het paard verbetert

Vind jij voeding ook zo belangrijk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Je paard is er blij mee 😀

* indicates required

Intuit Mailchimp