| Anneke Hallebeek

Voeding bij paarden

Vierdaagse cursus over voeren en voermanagement bij paarden

Inhoud training

Een vierdaagse cursus over het voeren en voermanagement bij paarden. De cursus is gericht op de paardenprofessional, zoals dierenfysiotherapeuten, osteopaten, goed opgeleide sportmasseurs en andere professionals zoals pensionstalhouders, ruiters en trainers. 

Deze vierdaagse cursus geeft je als professional de mogelijkheid het voerbeleid van je eigen paarden of dat van klanten te optimaliseren. 

Je leert kritisch te kijken naar het paard, naar het voer en het voeren of voermanagement. 

Deelnemers leren ruwvoeranalyses te ‘lezen’ en interpreteren en het zelfde geldt voor krachtvoeretiketten. Ze leren welke voedingsstoffen een paard daadwerkelijk nodig heeft, in welke verhouding en wat de verschillen zijn per discipline of op basis van de trainingsintensiteit. 

Ook zal worden ingegaan op supplementen en een aantal veelvoorkomende problemen in het spijsverteringssysteem (zoals maagzweren).

De training ‘Voeding bij paarden’ wordt gegeven in samenwerking met Bartels Instituut van Gisella Bartels. Meer informatie over deze training en over aanmelden vind je op de website van Bartels Instituut. 

Vind jij voeding ook zo belangrijk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Je paard is er blij mee 😀

* indicates required

Intuit Mailchimp